Tule tutustumaan kenkävalikoimaan, valikoimissamme useita eri malleja ja värejä!

Terveyssandaalit

Todella mukavat, kromivapaasta, aidosta nahasta valmistetut terveyssandaalit. Liukastumista estävä PU kitkapohja ja kaksi tarralla säädettävää päällysremmiä sekä kantaremmi. Pintanahka helposti puhdistettavaa vahakäsiteltyä nahkaa. Irroitettava mikrokuitupinnoitettu pohjallinen, joka pitää jalan kuivana. Remmisandaalin pohjallisen runko on aitoa korkkia ja koko pohjallinen on vaihdettavissa jälkikäteen. Italialainen laatutuote. Useita eri värejä. Kokomustassa Hallux-mallissa joustava sisäsivu vaivasenluusta kärsiville henkilöille.

Hallux-remmisandaali

Vadelma

Mokka

Hopea

Kotikenkä

Ilmava ja helposti avattava tarranauhasandaali sekä miehille että naisille. Soveltuu erinomaisesti myös hoitokengäksi esim. diabeetikoille, vaivasenluusta kärsiville ja reumapotilaille. Istuu tiukasti ja silti mukavasti jalassa monipuolisten säätöjen ansiosta. Kotikenkä on Saksassa käsintehty laatukenkä huippumateriaaleista. Pitävä ulkopohja ja villakangassisäpohja. Puuvillainen, antimikrobinen, hengittävä lesti. Pintamateriaali polyamidi. 40-asteisen konepesun kestävä.

OTZSHOES -jalkineet

Irroitettavalla korkkipohjallisella varustetut trendikkäät OTZSHOES -jalkineet ovat antimikrobiset ja helpot pestä, irroita vain korkkipohjalliset ja pese jalkineet vaikkapa pesukoneessa.  Jalkineet ovat mukavat jalassa myös ilman sukkaa.

Jalkineiden tulee olla napakat ja varpaiden tulee olla kiinni kankaassa käytössä venyvän kankaan takia.