Klassinen hieronta

Klassinen hieronta rentouttaa lihaksia, lievittää kipuja ja parantaa lihasten kimmoisuutta ja liikkuvuutta sekä verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Hieronta antaa hyvänolontunteen ja lievittää stressiä. Hierontaotteiden voimakkuus ja tempo määräytyvät asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Hieronnan yhteydessä voidaan lisämaksusta käyttää pintalämpöhoitoja sekä luomuöljyä.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta auttaa harjoitettuja lihaksia toipumaan nopeammin rasituksesta mahdollistaen tehokkaamman harjoittelun. Lihaksiston rentous on hyvän urheilusuorituksen edellytys..

Hieronta raskauden aikana ja jälkeen

Hieronta auttaa äitiä / tulevaa äitiä rentoutumaan ja vapautumaan kehon jännityksistä. Hyvinvoiva äiti luo hyvät edellytykset sille että vauvakin voi hyvin.

Hieronta tehostaa verenkiertoa jonka myötä äidin ja vauvan hapettuminen ja kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Se myös helpottaa mm. hormonaalisten muutosten mukanaan tuomia ongelmia ja lisää lymfa- eli imunestekiertoa ja vähentää siten turvotusta.

Käytössämme on erikoistyynyjä joiden avulla tuleva äiti saadaan tuettua rentoon ja turvalliseen asentoon hieronnan ajaksi. Hieronnassa käytämme väliaineena hierontaan tarkoitettuja voiteita ja öljyjä, valittavana niin hajustettuja kuin hajustamattomiakin sekä lisämaksusta luomuöljy.

Vauvasi on myös tervetullut mukaan hierontaan.

Vauvahieronta

Vauvahieronta on luonnollinen tapa välittää vauvalle tuntoaistin kautta rakkautta. Vauvahieronnalla voidaan hoitaa turvallisesti ja tehokkaasti vatsavaivoja ja koliikkia. Hieronta sopii kaikille täysiaikaisesti syntyneille vauvoille.

Vauvahieronnalla voidaan edistää vauvan terveenä pysymistä ja sitä kautta iänmukaisen kehityksen etenemistä. Hieronnalla tuetaan vauvan kehontiedostamista ja auttaa vauvaa oppimaan kehonsa rajat. Hieronta edistää verenkiertoa, syventää hengitystä ja parantaa ruoansulatusta sekä laukaisee mahdollisia lihasjännityksiä

Vauvahierontaan ajanvaraus puhelimitse numerosta 09 859 6897.

 

Pintalämpöhoidot hieronnan yhteydessä

Hierontaan voidaan lisämaksusta yhdistää pintalämpöhoitoja kuten lämpöpakkaus, lämpivät luonnonkivet tai parafiini käsille tai jaloille.

Varaa aikasi hierontaan sähköisen ajanvarauksemme kautta tai puhelimitse numerosta 09 859 6897.

Riipiiko reisiä
pohkeita polttaa?
Kolottaako kankkua
kylkiä kalvaa?
Haittaako hartiaa
sielua rassaa?
Niin tai näin
hieronta auttaa

sähköinen ajanvaraus